If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе, те са най-тихите мотори на света. Тракат си още как. Мисля маслената помпа с тракащата си верига (както също и елементите задвижвани от пистовия ремък), са си част от двигателя и няма как да ги махнеш и да караш без тях Друг е въпроса, че и на мен ми е странно от какво може да му е утихнал мотора.
да ви кажа колеги и аз не знам, но съвсем сериозно тракането е доста по - малко като шум, по - глухо. колко време ще е така не знам. не съм минал много км. под 500 за сега.
Колеги и моита тракаше.Но до едно време...докато блокира двигателя.Ходих на какви ли не маистори и те ми казаха,че от скоростаната кутия и да си крам спокоино.но си останах сас спокоиното..две семици на сервиз нов двигател..и Рециклиране на търбото..скромна работа..3500 лв..оказасе че биелата се е разхлабила по някакав начин и от е дошло цялото тракане..и накрая се е строшила...и аз покарах още малко и всичко стана на миш маш..такаче неправете мойта грешка.и ако това шумене се чува под двигатела се уриентираите към по евтиния вариян..
Има значение кога трака, ако е биела ще трака постоянно, при повечето колеги (както и при мен), трака когато двигателя (и по специално маслото) загрее (заради въпросните износени успокоители, а може би и от леко разхлабване на веригата), на студено, (когато маслото е гъсто) няма никакво тракане, освен нормалното дизелово от помпата.
sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Изчетох всички постове и стигнах до извода ,че вероятността да се скъса е равна на тази да те нацели метеорит или да думнеш джакпота от тото.На моята кола си има оригинална кора и не се чува в купето гадното дрънчене ,иначе дрънчи като за световно само когато поработи малко ,студена -никога.Понякога изобщо не дрънчи или спира и почва-не мога да я разбера по каква система дрънака.Този тип вериги се разтягат и отделно от това се износват по средата и когато станат по- дълги сигурно опират някъде.А ако опират може би се отделят някакви миниатюрни стружки(дано филтрите ги хващат)Иначе сигурно правим неприятно впечатление на другите в смисъл ,че не си поддържаме колите.Вкрайна сметка като направя анализ на риска и като си представя как ще ми разглобят половината кола и после няма да сложат по дребните нещица защото ги мързи или не помнят къде са май ще си карам така -а има и хубава страна пешеходците ме чуват от далече и не ми се навират под гумите.
И при мен има същото тракане. Прави го понякога или просто му свикнах вече незнам!
Но човека от който купих колата ми твърди и е 100% сигурен че тракането идва от демпферната шайба. Казва че е отварял в сервиз да гледат веригата, когато сменял съединителя и била добре и хубаво обтегната! Но интересно че шума за който пишем тук е един и същи т.е. незнам какво да предприема за да съм сигурен че ще го отстраня. дали шайба да сменям или да отварям двигателя? И двата варианта не са никак евтини и бързи!
на лафовете със сервиза много-много не вярвай, може и демпферната шайба да ти е за смяна ама ако ти щрака отдясно със сигурност е помпа. Аз моята като я смених се успа положението - и на мен ми разправяха за демпферна шайба, за ролки и т.н. Тоя дето те е лъгал изобщо няма на идея к`ъв чанч е да се "провери" веригата, ако я бяха проверявали щеше да ти се оплаче и колко яко са го одрусали с кинтите.
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Има ли някъде схема, снимка на разрез или ръководство за ремонт, за да видя как изглежда и къде се намира тази верига. Търсих в пуснатите Ръководства тук във форума но на тях няма такива подробности те по скоро са "Ръководство на потребителя"
Има ли някъде схема, снимка на разрез или ръководство за ремонт, за да видя как изглежда и къде се намира тази верига. Търсих в пуснатите Ръководства тук във форума но на тях няма такива подробности те по скоро са "Ръководство на потребителя"
Благодаря за бързите отзиви сега остава да видя колко разглобяване иска за да се стигне до там и най важното колко пари ще ми струва, а всъщност и дали има смисъл от разглабяне, смяна и т.н.
Демпферната много лесно можеш да я провериш. Сваляш ремъка, след това самата демпферна шайба и така палиш двигателя Аз съм го правил и този опит и при мен си го има въпросният шум, като при мен не е тракане ами много странен шум. Според хора които знаят какъв е звука от тръгнала верига, моята е била в начален стадии.
Иначе за да се свали самата помпа, трябва да се свали пистов ремък + демпферна шайба. Ангренажа трябва да се откачи и да се извади колелото от коляновият вал. След това се маха картера, цедката на помпата и самата помпа.
Някъде бях чел, че помпата се зацепва и е хубаво ако е така да си бележиш преди да я извадиш.
Аз съм си взел помпа, но още не намирам време да направя смяната. Единствено ме притеснява това, че двигателя от който взех помпата имаше балансиращ вал а при мен доколкото знам няма, това дали няма да се окаже проблем.
Comment